Android Auto

Fler och fler förare får möjlighet att använda Android Auto i sina bilar. Detta är riktigt smart då de sedan kan se vad som händer på telefonen. För att Saphe Link-appen ska kunna användas på denna plattform måste en specialversion göras för detta. För tillfället har vi lanserat vår app på Apple Carplay, men tyvärr inte på Android Auto än, och det är därför inte säkert att Saphe Link-appen fungerar som den ska om du använder den samtidigt som Android Auto - dock är det tänkt att Saphe Link även kommer att stödja Android Auto i framtiden.

Om du använder Android Auto med Saphe Link-appen kan du upptäcka att hastigheten inte stämmer överens med verkligheten. Anledningen till detta är att så fort du sätter i sladden i telefonen så stänger eller försvagar Android Auto telefonens GPS-signal och Saphe Link är beroende av telefonens GPS-signal, så att hastigheten inte syns korrekt eller du får inga larm när du behöver.

Tyvärr har vi ingen lösning för ovanstående med Android Auto.