OBS: Forbinder du din telefon til bilens radio, vil den ikke afgive alarmlyde, hvis du hører radio i bilen. Det vil dog virke hvis du afspiller musik fra telefonen eller foretager opkald.

Det er muligt i Saphe Link app'en at indstille telefonen til at afgive alarmer, når din Saphe gør. Det er dog lidt forskelligt på henholdsvis Android og iPhone.

Indstil lyd til alarmer på en iPhone

• Gå ind i Saphe Link app'en > Menu (3 vandrette streger øverst i højre hjørne) > Alarmer > vælg den alarm du vil indstille lyd for og tryk på den
  • Tryk dernæst på Tone under Telefon
  • Vælg den alarm du ønsker der skal afspilles på telefonen

Indstil lyd til alarmer på en Android telefon

• Gå ind i app'en > Menu (3 vandrette streger øverst i højre hjørne) > Alarmer > vælg den alarm du vil indstille lyd for og tryk på den
  • Tryk dernæst på Notifikationsindstillinger under Telefon

Når du har valgt en lyd

Når du har valgt en lyd, vil denne blive afspillet på telefonen, såfremt at telefonen ikke er på lydløs, forstyr ikke, der er skruet ned for ringetoner, eller andet der kan forhindre notifikationslyde i at blive afspillet på telefonen.

Forbinder du din telefon til bilens anlæg

Forbinder du telefonen til bilens anlæg, om så det blot er for at modtage kald via bilens håndfri system, så vil telefonen overlade afspilningen af lyde til bilens anlæg, og du vil i det tilfælde også skulle sikre dig at notifikationslyde og ringetoner bliver afspillet på bilens anlæg. Du kan teste dette ved at forbinde telefonen til bilens anlæg og tænde anlægget. Når du vælger alarmlyd på telefonen, vil denne blive afspillet på bilens anlæg, hvis alle indstillinger er korrekte.

OBS: Lige nu oplever vi at alarmlyde ikke bliver afspillet på bilens anlæg, hvis denne er sat til at afspille radio. Dette er noget vi arbejder på at løse.