Fejlvisning af hastighed på Saphe Drive Pro

Har du oplevet problemer med hastighedsvisningen på din Saphe Drive Pro?

Hvis din Saphe Drive Pro ikke viser den samme hastighed som bilens speedometer, eller hvis hastigheden varierer meget og opdateres langsomt, kan der være flere årsager til dette. Mange brugere tror fejlagtigt, at deres trafikalarm er defekt, men i de fleste tilfælde kan simple justeringer sikre en korrekt visning.

Årsager til varierende hastighedsvisning

• Ingen indbygget GPS i Saphe Drive Pro: Saphe Drive Pro måler ikke hastigheden selv. Den henter data fra telefonens GPS. Hvis der er et svagt GPS-signal, kan hastigheden derfor være unøjagtig.
  • Speedometrets nøjagtighed:Speedometre i biler viser typisk en hastighed, der er 5-10% højere end den reelle hastighed for at overholde EU-regulativer. Din Saphe Drive Pro viser den mest præcise hastighed baseret på GPS-data.
  • Dårligt GPS-signal:Hvis din telefon ligger i lommen eller en taske, kan GPS-signalet svækkes. Placér telefonen på instrumentbrættet eller i en holder for bedre signal.
  • Forkerte telefonindstillinger: Hvis energibesparende tilstand er aktiveret på din telefon, kan det påvirke hastighedsvisningen. Deaktiver energibesparelse under indstillinger på din telefon.

Yderligere vejledning

Hvis du stadig oplever problemer, kan du prøve følgende:

Hastigheden svinger stadig:Åbn Saphe Link appen og kontroller hastigheden nederst til venstre på skærmen.

• Scenarie 1 - Hastigheden er forkert på både app og Saphe Drive Pro: Det kan skyldes strømbesparelse på din telefon. Deaktiver denne funktion under "Batteri" i indstillinger.
  • Scenarie 2 - Hastigheden er korrekt på appen, men ikke på Saphe Drive Pro: Dette kan indikere en defekt på enheden eller Bluetooth-problemer. Prøv med en anden telefon. Hvis det virker, er der ikke noget galt med Saphe Drive Pro. Prøv derefter at genstarte telefonen eller nulstille netværksindstillingerne (kun for iPhones).
  • Scenarie 3 - Hastigheden er forkert på appen: Dette kan skyldes problemer med telefonens GPS. Prøv at nulstille GPS’en.

Apple CarPlay og Android Auto

Når telefonen er forbundet til bilens anlæg, kan hastighedsdata fra bilens system påvirke visningen. Prøv at afbryde forbindelsen og se, om det løser problemet. Ved vedvarende problemer, særligt med Ford-modeller, kan det være nødvendigt at opdatere bilens software.