Forbinder din Saphe ikke automatisk til din Samsung telefon, kan det skyldes at strømtilstanden for telefon er sat forkert.
Her er lidt videoer af hvordan man ændre det til det korrekte.

Android 8 eller ældre
Android 9 eller nyere

Det kan skyldes at telefonen overvåger app'ens strømforbrug, og vurderer at saphe link app'en skal lukkes. Sørg derfor for at saphe link app'en ikke bliver overvåget. Gør det ved at:

• Gå ind i indstillinger
  • Tryk på "Enhedsvedligeholdelse"
  • Tryk på "Batteri"
  • "Strømbesparende tilstand" skal være slået "FRA"
  • Hvis "Appstrømsmonitor" er til, skal du trykke på "Ikke overvågede apps"
  • Her skal du trykke på "Tilføj apps"
  • Find og tryk på Saphe link app'en