Flere og flere bilister får mulighed for at bruge Android Auto i deres biler. Dette er rigtig smart, da de så kan se hvad der foregår på telefonen. For at Saphe Link app'en skal kunne anvendes på denne platform, skal der laves en særlig version til denne. På nuværende tidspunkt har vi lanceret vores app på Apple Carplay, men desværre ikke på Android Auto endnu, og det er derfor ikke sikkert, at Saphe Link app'en fungerer korrekt, hvis du anvender den samtidig med Android Auto - det er dog meningen at Saphe Link i fremtiden også skal understøtte Android Auto.

Bruger Android Auto sammen med Saphe Link app'en, kan du opleve at hastigheden ikke stemmer over ens med virkeligheden. Det der er skyld i dette, er at så snart man sætter kablet i telefonen, så enten slukker eller svækker Android Auto telefonens GPS signal, og Saphe Link er afhængig af telefonens GPS signal, så det gør at hastigheden ikke vises korrekt eller du ikke får alarmer, når du skal.

Vi har desværre ikke nogen løsning til ovenstående med Android Auto.