Android Auto

Flere og flere bilister får mulighed for at bruge Android Auto i deres biler. Dette er rigtig smart, da de så kan se hvad der foregår på telefonen. Hvis du har Club Saphe Premium abonnement, har du også mulighed for at bruge Saphe Link appen via Android Auto.

Du skal blot sørge for at have Android Auto slået til på din telefon > forbinde din telefon til bilens anlæg > vælge at bruge Android Auto > Finde og åbne Saphe Link appen.

Flere har oplevet fejl i visningen af hastigheden på skærmen, og dette er specielt gældende for biler med Ford Sync - dog skulle vi gerne have fundet en løsning på dette problem nu.

Man skal blot sørge for at lokaliteten til Android Auto er sat til "Afvis", da det tvinger systemet til at bruge telefonens GPS og ikke bilens.

Man gør det på følgende måde ved at åbne Indstillinger på sin telefon > Finde Apps > Android Auto > App-tilladelser > Placering > Sæt den til "Afvis" > Tryk "Afvis alligevel" når den spørger om du er sikker

Guiden herover, og videoen under, er foretaget på en Redmi Note 8 Pro og kan variere ud fra hvilket Android du sidder med.