Android Auto

Flere og flere bilister får mulighed for at bruge Android Auto i deres biler. Dette er rigtig smart, da de så kan se hvad der foregår på telefonen. Hvis du har Club Saphe Premium abonnement, har du også mulighed for at bruge Saphe Link appen via Android Auto.

Du skal blot sørge for at have Android Auto slået til på din telefon > forbinde din telefon til bilens anlæg > vælge at bruge Android Auto > Finde og åbne Saphe Link appen.

OBS hvis du bruger Ford Sync i bilen
Med Ford Sync i bilen, er der mange brugere, som oplever at hastigheden er ukorrekt eller manglende, når de forbinder til Android Auto via kabel. Vi arbejder på at finde en Løsning.