For at forbinde din Saphe trafikalarm til din mobiltelefon, skal du først downloade og installere Saphe Link app'en.

Når Saphe Link app'en er hentet og installeret på din telefon, skal du åbne Saphe Link app'en. Du vil få nogle spørgsmål i forbindelse med første opstart af Saphe Link app'en om f.eks. du vil tillade at Saphe Link app'en indhenter din placering, hvilket er nødvendigt for at den ved hvilke alarmer der er relevante for dig. Når du har svaret spørgsmålene og givet Saphe Link app'en de tilladelser, den har bedt om, bliver du spurgt om du vil forbinde/parre din Saphe trafikalarm til Saphe Link app'en. Hvis du har din trafikalarm i nærheden, kan du trykke ja og begynde at forbinde til den.

Forbind til en: