Saphe Link kører i baggrunden og bruger meget strøm

Saphe Link kører i baggrunden

Dette er ikke noget nyt for saphe link app'en. Det har den altid gjort. Det er dog nyt, at man modtager besked om det.


Når din telefon ikke er forbundet til din Saphe enhed, så benytter Saphe Link app'en Bluetooth på telefonen til at scanne efter din parrede Saphe enhed, således at den kan forbinde til den automatisk, når den finder den.


Når så din telefon er forbundet til din saphe enhed, så begynder Saphe Link app'en at bruge GPS'en på telefonen, for at finde din placering og udregne den hastighed du bevæger dig med. Dette er for at kunne give dig de rigtige alarmer på de rigtige tidspunkter.


Højt strømforbrug

Der er ikke noget nyt i at Saphe Link app'en bruger Bluetooth. Dette bruger ikke meget strøm på telefonen, det er dog nyt, at den nu bruger GPS konstant, når du er forbundet til din Saphe. Dette er nødvendigt, for at Saphe Link app'en kender din position og løbende kan udregne og opdatere din hastighed, hvilket gør det muligt at give dig alarmer på de rigtige tidspunkter.


Den konstante brug af GPS på telefonen kræver mere strøm end den tidligere app gjorde. Hvis ikke du kører mere end en time eller to om dagen burde de fleste telefoner kunne køre en hel dag på en enkelt opladning. Dog er der forskel på batterierne afhængig af telefon og model - og der er forskel på hvad telefonerne bruges til, og derfor kan nogle telefoner kræve opladning oftere end andre telefoner.


Hvad kan du gøre?

  • Hvis du kører meget, kan det være en god idé at sætte telefonen til opladning når du kører
  • Hvis du har Saphe Link app'en åben og vist på skærmen, kan du bruge "Sort skærm" i stedet for "Kort", da denne bruger mindre strøm end "Kort"
  • Hvis du bare vil have beskeden "Saphe Link kører i baggrunden" fjernet, kan du på Android fjerne notifikationer for baggrundsservice. Du kan gøre dette på følgende måde: Hvordan fjerner jeg beskeden "Saphe Link kører i baggrunden"?

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen