Først skal du hente og installere Saphe Link app'en på din telefon, for at kunne bruge din Saphe Drive Mini. Du kan hente Saphe Link app'en ved at klikke her - Download og installation af Saphe Link app'en

Tænd/Sluk

Når du modtager din Saphe Drive Mini, er den slukket. Du skal derfor have tændt for den. Du kan se her hvordan man tænder og slukker en Saphe Drive Mini - Sluk og tænd en Saphe Drive Mini

Forbind Saphe Drive Mini til din telefon

Når app'en er installeret på din telefon og din Saphe Drive Mini er tændt, skal du åbne appen. Du vil første gang blive ført igennem en kort introduktion, hvor du vil blive bedt om at give app'en forskellige tilladelser, acceptere vores vilkår, vælge startskærm osv. Når du når til enden af introduktionen, vil du blive spurgt, om du vil parre telefonen med en Saphe enhed, dette kan du blot trykke ja til. Derefter at forbinde din Saphe Drive Mini  til telefonen og du kan se her hvordan - Forbind din Saphe til telefonen