Opret abonnement

Du kan både oprette et abonnement via mobilen og via en computer. Gør du det via din mobil, vil du have 2 måder at betale dit abonnement på.

Du kan betale på følgende måder:

• Via betalingskort el. MobilePay på Club Saphe (Anbefalet)
  • Via mobilen, som enten er via Google Play (Android) eller App Store (iOS)

Har du købt en Saphe Drive Mini eller en Saphe Drive Pro, så skal du vælge at betale via betalingskort el. MobilePay. Vælger du Google Play eller App Store og har et af de fornævnte produkter, kan de ikke bruges. De vil først blive åbnet når abonnementet oprettes gennem Club Saphe med et betalingskort el. MobilePay tilknyttet.

Opret abonnement via Club Saphe

Denne guide viser hvordan man opretter et abonnement via mobilen. (Proceduren er den samme på både iPhones og Android telefoner)

• Åben appen
  • Vælg Menu oppe i højre hjørne
  • Sikre dig at du er logget ind på Club Saphe. Har du ikke et login skal du oprette en Club Saphe bruger
  • Tryk nu på Konto og derefter Kom i gang med Saphe Premium. Du kan også trykke på Enheder og forbinde til din nye enhed, hvis det er en Saphe Drive Pro eller Saphe Drive Mini, vil du blive bedt om at oprette et abonnement til den
  • Tryk på "Aktiver/Opret abonnement" som er den øverste, grønne knap
  • Du får nu beskeden: "Har du sammen med en Saphe enhed købt eller fået et abonnement". Hvis du har købt din Saphe med et abonnement (kun muligt via vores webshop), skal du trykke "ja", hvis ikke trykker du "nej". Du vil herefter kunne indtaste den aktiveringskode, som du har fået tilsendt på den e-mail, hvor du også modtog din ordrebekræftelse
  • Du får nu beskeden: "Har du en rabat- eller aktiveringskode du ønsker at benytte?". Dette er kun hvis du f.eks. via en kampagne, nyhedsmail eller andet har fået en rabatkode, i så fald skal du trykke "ja" ellers trykker du blot "nej"
  • Du får nu mulighed for at vælge i mellem 2 abonnements typer
    • 1 måneds abonnement
      29 kr./md.
    • 12 måneders abonnement
      300 kr./år (spar 50kr. om året)
  • Vælg det abonnement du ønsker og tryk "Forsæt"
  • Du får nu beskeden: "Du sendes nu videre til vores betalingsportal, hvor du skal indtaste dine betalingsoplysninger til fremtidige betalinger. Vi anbefaler du benytter MobilePay, så behøver du kun opdatere dine kortoplysninger i MobilePay fremover.". Tryk "Forsæt"
  • Indtast nu dine betalingskort oplysninger (også selvom du har købt dit produkt med abonnement)
  • Læs vilkår og betingelser og sæt derefter flueben i at du har læst dem
  • Nu skal du verificere dig via MitID Nøgleapp eller NETS-sms kode
  • Når du har verificeret dig, vil du få en besked på skærmen, om at du nu har oprettet et abonnement