Saphe One er vores første trafikalarm. Den kan genkendes ved den røde og blå streg på knapperne, og den lille diode/lampe i midten.

Hent Saphe Link app'en

Først skal du hente og installere Saphe Link app'en på din telefon, for at kunne bruge din Saphe One trafikalarm. Du kan hente Saphe Link app'en her:

iPhone: Saphe Link

Android: Saphe Link

Tænd/sluk

Når du modtager din Saphe One, sidder der et lille stykke plastik under knapperne. Dette stykke plastik adskiller batteriet fra resten af komponenterne, så når du fjerner det, kommer der strøm til enheden, og den er tændt og klar til at forbinde. Hvis du skal tænde den efterfølgende, fordi den er blevet slukket, holder du blot inde på de røde knap indtil det grønne lys slukkes. Den blinker efterfølgende rødt for at bekræfte, at den nu er tændt.

Du slukker (som vist på billedet) din Saphe One ved at holde den røde knap inde indtil det røde lys går ud (det tager 3 sekunder), herefter er den slukket - trykker du på nogle af knapperne vil den lyse grønt, dette betyder på Saphe One (gælder ikke Saphe One+), at enheden er slukket.

Forbind Saphe One til din telefon

Når app'en er installeret på din telefon, skal du åbne denne. Du vil første gang blive ført igennem en kort introduktion, hvor du vil blive bedt om at give app'en forskellige tilladelser, acceptere vores vilkår, vælge startskærm osv. Når du når til enden af introduktionen, vil du blive spurgt, om du vil parre telefonen med en Saphe enhed, dette kan du blot trykke ja til - Hvis du ikke bliver spurgt om dette, klikker du blot på menuen (3 vandrette streger øverst i højre hjørne) > Og klikker på Enheder.

Såfremt at din Saphe One er tændt, skulle du efter kort tid kunne se, at der på listen "Ukendte enheder" står "Saphe One", tryk på denne - din Saphe One vil nu forbinde til din telefon, og du skal ikke gøre mere.

Når din Saphe One er forbundet, giver den to korte bip, og du vil i Saphe Link app'en kunne se, at der står "Forbundet" ud for enheden. Du vil også på startskærmen i Saphe Link app'en kunne se et lille ikon under menu-ikonet (cirklen med de tre vandrette streger øverst i højre hjørne), der viser en Saphe One - dette ikon betyder at der er forbindelse mellem enheden og din telefon.

Lær mere om Saphe One