Det er normalt ikke nødvendigt hverken at slukke, tænde, eller genstarte en Saphe Drive Mini, men somme tider er det rart at kunne alligevel.

Kontroller at din Saphe Drive Mini er tændt og aktiv

Du kan tjekke at din Saphe Drive Mini er tændt, ved at bevæge den eller tryk 2 korte tryk på skærmen, så vil skærmen tænde.

Sluk/tænd

Du tænder en Saphe Drive Mini ved at holde inde på den røde knap i ca. 3 sekunder indtil der står Drive Mini på skærmen med et Bluetooth ikon.

Skal du slukke din Saphe Drive skal du holde inde på den røde knap i ca. 5 sekunder, indtil at der kommer et "power"-ikon på skærmen, et flueben til højre og kryds til venstre. Tryk derefter på højre knap (fluebenet) for at slukke din Saphe Drive Mini.