Hastighedsgrænser

Med Saphe Premium abonnement får man på Saphe Link App'en, Saphe Drive Mini samt Saphe Drive Pro mulighed for at se fartgrænsen hvor man kører.

Vi har garanteret fartgrænser på de danske motorveje, og er i fuld gang med at arbejde os videre fra store til mindre veje på hele det danske vejnet.

Hastighedsassistent:

Med hastighedsgrænserne følger også hastighedsassistent. Dette er en feature vi har lavet der giver dig en lille alarm så snart du kører over den tilladte hastighed vist på din Saphe Drivi Mini, Pro eller Saphe Link App'en.

Det vil blive vist med et lille udråbstegn i feltet med hastighedsgrænsen, og vil forsvinde igen når du når ned på den tilladte hastighed.

Man har mulighed for selv at styre om man vil have den lille alarm så snart man rammer hastighedsgrænsen eller op til 10 km/t for hurtigt.

Dette ændrer man ved at åbne Saphe Link App'en > Menu > Lyd og Alarmer > Hastighedsassistent > Trække den lille prik til det valgte kilometertal.