Du kan både oprette et abonnement via mobilen og via en computer. Gør du det via din mobil, vil du have 2 måder at betale dit abonnement på.

Du kan betale på følgende måder:

• Via betalingskort på Club Saphe (Anbefalet)
  • Via mobilen, som enten er via Google Play (Android) eller App Store (iOS)

Har du købt en Saphe Drive Mini eller en Saphe Drive Pro, så skal du vælge at betale via betalingskort. Vælger du Google Play eller App Store og har et af de fornævnte produkter, kan de ikke bruges. De vil først blive åbnet når abonnementet oprettes gennem Club Saphe med et betalingskort tilknyttet.

Opret abonnement via Club Saphe

Denne guide viser hvordan man opretter et abonnement via mobilen. (Proceduren er den samme på både iPhones og Android telefoner)

• Åben appen
  • Vælg Menu oppe i højre hjørne
  • Sikre dig at du er logget ind på Club Saphe. Har du ikke et login skal du oprette en Club Saphe bruger
  • Tryk nu på Go Premium til højre for dit navn
  • Tryk på "Brug enheds- og app-funktioner" som er den grønne knap
  • Du får nu mulighed for at vælge i mellem 2 abonnements typer
    • 1 måneds abonnement
      25 kr./md.
    • 12 måneders abonnement
      250 kr./år
  • Tryk Opret ud for det abonnement, du ønsker at oprette
  • Kontroller at dit fornavn og efternavn er korrekt
  • Tryk Fortsæt
  • Indtast nu dine betalingskort oplysninger (også selvom du har købt dit produkt med abonnement)
  • Læs vilkår og betingelser og sæt derefter flueben i at du har læst dem
  • Nu skal du verificere dig via NemID Nøgleapp eller NETS-sms kode
  • Når du har verificeret dig vil du få en besked på skærmen, om at du nu har oprettet et abonnement