Kom godt i gang med Saphe MC

Saphe Mc er en Saphe specielt designet til brug af motorcykler, og er en lille brik, som kan give lyd ved alarmer, men man kan ikke rapportere alarmer på den, da den placeres i hjelmen.

Hent Saphe Link App'en

Først skal du hente og installere Saphe Link App'en på din telefon, for at kunne bruge din Saphe MC trafikalarm.

Du kan hente Saphe Link App'en ved at klikke her - Download og installation af Saphe Link app'en

Tænd/Sluk

Når du modtager din Saphe MC, er den slukket. Du skal derfor have tændt for den.

Du kan se her, hvordan man tænder og slukker en Saphe MC - Sluk og tænd en Saphe MC

Forbind Saphe MC til din telefon

Når app'en er installeret og din Saphe er tændt og aktiv, er du klar til at forbinde din Saphe til din telefon.

Se her, hvordan du gør - Forbind til Saphe MC

Lær mere om Saphe MC

Sluk og tænd en Saphe MC

Skift af batteri på din Saphe MC

Montering af Saphe MC