Flere og flere bilister får mulighed for at bruge enten Android Auto eller Apple CarPlay i deres biler. Dette er rigtig smart, da de så kan se hvad der foregår på telefonen. For at Saphe Link app'en skal kunne anvendes på disse platforme, skal der laves en særlig version til disse, og det er på nuværende tidspunkt derfor ikke sikkert, at Saphe Link app'en fungere korrekt, hvis du anvender den samtidig med et af disse systemer - det er dog meningen at Saphe Link i fremtiden skal understøtte begge.

Bruger du Apple CarPlay eller Android Auto sammen med Saphe Link app'en, kan du opleve at hastigheden ikke stemmer over ens med virkeligheden. Det der er skyld i det, er at så snart man sætter kablet i telefonen, så enten slukker eller svækker Apple CarPlay eller Android Auto telefonens GPS signal, og Saphe Link er afhængig af telefonens GPS signal, så det gør at hastigheden ikke vises korrekt eller du ikke får alarmer når du skal.

Vi har set eksempler med Apple CarPlay, hvor det har hjulpet at få opdateret selve Apple CarPlay, hvilket gøres ved et bilværksted, men vi kan ikke garantere at det løser det.

Android Auto har vi ikke set nogen løsning på.