Innan du kan börja använda ditt trafiklarm på dina bilturer, behöver du para din Saphe med din telefon. Detta gör du via Saphe Link-appen och inte via telefonens Bluetooth-meny.

När appen är installerad ska du kontrollera att din Saphe är påslagen och aktiv. Klicka på din produkt för att läsa om hur du gör:

Saphe One

Saphe One+

Saphe Drive

Saphe MC

När appen är installerad och din Saphe är påslagen och aktiv ska du göra följande:

1. Öpnna Saphe Link
  2. Välj Meny
  3. Välj Enheter
  4. Hitta din Saphe-enhet under Okända enheter
  5. Tryck på din Saphe-enhet på listan för att para dem
  6. När enheten har parkopplats med telefonen kommer det stå Ansluten vid din enhet.

OBS: Detta är gjort på en iPhone, men tillvägagångssättet är densamma på Android och gäller för alla våra produkter

Problemställningar