Sluk og tænd en Saphe Drive

Det er normalt ikke nødvendigt hverken at slukke, tænde, eller genstarte en Saphe Drive, men somme tider er det rart at kunne alligevel.

Kontroller at din Saphe Drive er tændt og aktiv

Du kan tjekke at din Saphe Drive er tændt, ved at bevæge den. Den vil vise "Saphe Drive" på skærmen, og Bluetooth ikonet vil blinke.

Sluk/tænd

Du tænder en Saphe Drive ved at holde inde på midterknappen i ca. 3 sekunder.

Skal du slukke din Saphe Drive skal du holde inde på midterknappen i ca. 5 sekunder, indtil at der kommer et "power"-ikon på skærmen, et flueben til venstre og kryds til højre. Tryk derefter på venstre knap (fluebenet) for at slukke din Saphe Drive.

Genstart

Du kan også genstarte en Saphe Drive, hvilket kan være brugbart, hvis:

• Skærmen fryser fast på et billede
  • Ikke vil forbinde til telefonen
  • Eller der er andre problemer, som kan løses ved at genopfriske enheden

Sådan genstarter du en Saphe Drive.

Udfordringer