Saphe Drive Pro inkl. 12 måneders abonnement

Når du har købt en Saphe Drive Pro som er inklusiv 12 måneders abonnement.

Sådan fungerer det:

• Abonnementet er forudindstillet på enheden, så det aktiveres automatisk, når den første gang opretter forbindelse til en telefon.
  • Cirka 11 måneder efter abonnementet er aktiveret, vil du modtage en mail med information om forlængelse af abonnementet og betalingsoplysninger.

Vigtigt:

• Den første telefon, der forbinder til Saphe'en, skal være den, der står for abonnementet, da det ikke kan flyttes, når det først er aktiveret.