For at Saphe Link app'en kan opdatere alarmer når du kører og har skærmen slukket, er det nødvendigt at Saphe Link app'en har er sat til at opdatere i baggrunden. Dette er som standard slået til, når du installerer app'en, men hvis du oplever at forbindelsen forsvinder når skærmen slukkes, eller du ikke får alarmer, så kan det være en god idé at tjekke indstillingerne for Saphe Link app'en på din iPhone.

Du gør dette ved at:

• Gå ind i telefonens "indstillinger"
  • Find "Saphe Link" app'en
  • Slå "Opdater i baggrunden" til

Samme sted kan du kontrollere at lokalitet er sat til "Altid", at Bluetooth er slået til og mobil data er slået til.

Har du stadig problemer, så kontakt support.