Du vil få en alarm ca. 25 sek. (400-1000 meter) før en fotovogn, med mindre dette er ændret i dine indstillinger. Saphe vil afspille en alarm-lyd og begynde at blinke.

Oprette alarm

Ser du en fotovogn, tryk på den BLÅ knap. Ser du en ulykke, tryk på den RØDE knap. Ser du en bil i nødsporet, hold den RØDE knap inde i 2 sekunder (ikke mere). Hermed bliver alarmen oprettet og delt med andre bilister. I mørke kan du kende den BLÅ knap på den lille forhøjning.

Bekræft alarm - Vigtigt!

Får du en alarm for en fotovogn og ser denne, skal du altid trykke på den BLÅ knap for at bekræfte, at den stadig er der.

Præcise alarmer

Tryk altid på knappen når du er ud for en fotovogn/ulykke, og ikke allerede når du ser den.