Har du en iPhone 6S eller ældre skal du gøre det på følgende måde: Hold TÆND/SLUK-knappen og HJEM-knappen inde samtidig indtil skærmen går ud og Apple logoet vises. Herefter slippes knapperne.

Har du en iPhone 7 eller 7S gør du det på denne måde: Hold TÆND/SLUK-knappen og SKRU-NED-knappen inde samtidig indtil at skærmen går ud og Apple logoet vises. Herefter slippes knapperne.

Har du en iPhone 8 eller nyere, så gøres det på denne måde:

1. Tryk kort på SKRU-OP knappen
  2. Tryk kort på SKRU-NED knappen
  3. Hold TÆND/SLUK holdt inde indtil telefonen genstarter og Apple logoet vises. Det tager cirka 15 sekunder.