Kan flere telefoner kobles på samme Saphe?

Alle vores Saphe-enheder er bygget op således at hver enkelte Saphe kan forbindes til flere telefoner, så hele husstanden kan bruge den ene der sidder i bilen.

Når man skal forbinde til en Saphe skal man åbne Saphe Link App'en > Menu > Enheder > Her vil den dukke op under "Andre/Ukendte enheder" hvor man trykker på den, så den hopper op under "Parrede enheder" og er forbundet fremadrettet.

Når den er blevet forbundet til første telefon, og andre telefoner også skal forbindes til Saphe'en, er det vigtigt at BlueTooth slåes fra på den allerede forbundne telefon, da den ellers overtager forbindelsen, eller at telefonen ikke er i nærheden længere så forbindelsen ryger af.

Man forbinder de næste telefoner på præcis samme måde som beskrevet ovenstående, og så kan én Saphe sagtens være forbundet til flere telefoner.