Kan flere telefoner kobles til samme Saphe?

Alle våre Saphe-enheter er designet slik at hver enkelt Saphe kan kobles til flere telefoner, slik at hele husstanden kan bruke den som sitter i bilen.

For å koble til en Saphe åpner du Saphe Link-appen > Meny > Enheter > Her vil den dukke opp under «Andre/ukjente enheter», hvor du trykker på den slik at den hopper opp under «Sammenkoblede enheter» og blir koblet til fremover.

Når den er koblet til den første telefonen og andre telefoner også skal kobles til Saphe, er det viktig at BlueTooth er slått av på den allerede tilkoblede telefonen, ellers vil den ta over forbindelsen eller telefonen vil ikke lenger være i nærheten og forbindelsen vil gå tapt.

De neste telefonene kobles til på nøyaktig samme måte som beskrevet ovenfor, og da kan én Saphe enkelt kobles til flere telefoner.