Hvis din Saphe mister forbindelse til din Huawei telefon, når du slukker skærmen på telefonen, kan det skyldes at telefonen ikke opretholder forbindelse til apps under dvale. For at slå det til, skal du:

• Gå ind i "Indstillinger"
  • Tryk på "Batteri"
  • Tryk på "Flere batteriindstillinger" - findes i bunden af menuen. Ikke alle Huawei telefoner har denne menu
  • Aktivér "Oprethold forbindelsen, når enheden slumrer"

Stadig problemer?

Kontrollér, at telefonen er sat til manuel administration - følg vejledningen på dette link:

Huawei telefon forbinder ikke automatisk