Skærmen på min Saphe Drive er frosset

Der kan være flere grunde til at skærmen fryser på en Saphe Drive. Basalt sker der det, at trafikalarmen er blevet ude af stand til at genopfriske skærmen, og derfor ses det samme billede på den konstant. Det kan også ske under en opdatering af din Saphe Drive, hvor skærmen viser en stor nedadgående pil og en kasse under pilen, ses dette billede konstant er det fordi, at installeringen af opdateringen ikke er gennemført - i så fald kan du finde en løsning her: Opdatering af firmwaren fejler

Et par andre ting for at genopfriske skærmen kunne være:

I nogle tilfælde hjælper dette ikke, og man skal i så fald kontakte support.