Huawei uden Google

Understøtter din telefon ikke Google tjenester, kan Saphe Link App desværre ikke installeres på din telefon og dermed kobles med din Saphe enhed.

Huawei telefoner, som er lanceret efter maj 2019 har ikke adgang til Google tjenester og apps i Play Store.

Dette gælder for følgende telefoner:

• Huawei P40 Pro+
  • Huawei P40 Pro
  • Huawei P40
  • Huawei Mate 30 Pro
  • Huawei Mate 30
  • Huawei P40 Lite
  • Huawei P40 Lite E
  • Huawei Mate Xs
  • Huawei P SmartS
  • Huawei y6p
  • Huawei y5p

TIP:

Er du i tvivl om, hvorvidt din Huawei-telefon er certificeret til at have Google-apps, kan du åbne Google Play og klikke på de tre streger i øverste venstre hjørne af skærmen.

Klik nu på 'Indstillinger' og scrol ned i bunden af skærmen.

Under 'Om' i bunden af skærmen vil du se teksten 'Enheden er certificeret' under 'Play Protect-certificering', hvis din enhed er godkendt til brug af Google tjenester.