Med en Saphe får du alarmer ved alle faste fartkameraer (stærekasser) i 87 lande.

Det vil sige over 84.000 kamerarer i følgende lande:

Algeriet, Andorra, Argentina, Armenien, Australien, Østrig, Bahrain, Hviderusland, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Canada, Chile, Kina, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Ecuador, Estland, Fiji, Finland, Frankrig, Frankrig DOM-ROM, Georgien, Tyskland, Storbritanien, Grækenland, Guatemala, Holland, Honduras, Hong Kong, Ungarn, Island, Iran, Irland, Israel, Italien, Jordan, Kasakhstan, Kuwait, Laos, Letland, Libanon, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mauritius, Mexico, Moldavien, Mongoliet, Marokko, Namibia, New Zealand, Norge, Oman, Polen, Portugal, Qatar, Romænien, Rusland, Saudi Arabien, Serbien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Trinidad & Tobago, Tunesien, Tyrkiet, USA, Ukraine, Forenede Arabiske Emirater, Uruguay, Usbekistan, Zambia og Zimbabwe

Tyskland: I 2015 var der en sag i delstaten Niedersachsen hvor en bilist blev dømt for at bruge en fartkontrol app. Dette skal ses i lyset af, at over 5 mio. tyskere brugere en app til at advare om fartkameraer.

Det er ikke lovligt at advare om fartkontroller i Cypern, Makedonien, Schweiz og Tyrkiet.