Normalt vil vi ikke benytte tredjepart apps, men i dette tilfælde gør vi en undtagelse, da det ellers kan være svært eller umuligt at rette GPS'en på en Android telefon. Du kan nedenunder se en video-vejledning til hvordan du nulstiller din GPS med app'en GPS Status & Toolbox.

• Åben Google Play butik og søg efter GPS Status & Toolbox (du kan også åbne linket på din telefon og komme direkte til app'en)
  • Tryk på "Installer" for at installere app'en. Vent mens app'en installerer
  • Åben app'en når den er færdig med at indstallere
  • Du vil blive spurgt om du vil tillade app'en at bruge GPS. Bare tryk på "Tillad altid" - du kan ændre det eller afinstallere app'en bagefter
  • Åben menuen ved at swipe fra venstre side af skærmen ind mod midten
  • Tryk på "Administrér A-GPS tilstand"
  • Tryk på "Nulstil" - vent imens app'en nulstiller telefonens GPS
  • Genstart din telefon