Installation af parkerings widget

En widget giver dig mulighed for at få informationer fra en app og bruge funktioner i den uden først at skulle åbne app’en, da en widget er tilgængelig på startskærmen på din telefon, hvis det er en Android, og i venstre side hvis det er en iPhone.

Saphe Link tilbyder en widget, som registrerer når du parkerer, og kan give dig mulighed for at sætte en alarm på henholdsvis 30 minutter, 1, 2, 3 eller 4 timer, sådan at du får besked når din parkering er ved at udløbe.

OBS: For at kunne bruge Saphe’s parkerings widget, skal du først tilmelde dig Club Saphe og skrive dig op til Saphe’s nyhedsmail, hvilket du kan gøre samtidig med at du opretter medlemskab på Club Saphe. Oprettelse af bruger.
OBS:iPhone er det kun muligt at flytte på den lille widget, og ikke selve kontrolpanelet hvor du indstiller alarmerne.

Nedenfor viser vi hvordan du installerer og anvender din parkerings widget.

Android

Når du har oprettet et login til Club Saphe og accepteret modtagelse af Saphe's nyhedsbrev, vil din parkerings widget være tilgængelig i for dig. For at indsætte den skal du:

• Holde fingeren inde på telefonens startskærm, et sted hvor der ikke ligger nogle apps
  • Du vil nu se en lille menu. I denne menu trykker du på "Widgets"
  • Du ser nu en liste over mulige widgets på din telefon. Find "Saphe Link" på listen, og vælg en eller begge af de to tilgængelig størrelse på parkeringswidgeten, og placer dem på startskærmen

iPhone (ny)

Når du har oprettet et login til Club Saphe og accepteret modtagelse af Saphe's nyhedsbrev, vil din parkerings widget være tilgængelig i for dig. For at indsætte den skal du:

• Fra din "Hjem" skærm (den første side du ser, når du vækker din telefon), skal du gå til venstre (ved at sætte fingeren på skærmen og skubbe den (swipe) mod højre)
  • Hold inde på skærmen
  • Tryk på "+"
  • Find Saphe parkerings widget
  • Tryk på "Speciel" i bunden af listen og tilføj "Saphe Link Park". Denne giver dig mulighed for at indstille alarmerne

iPhone (ældre)

Når du har oprettet et login til Club Saphe og accepteret modtagelse af Saphe's nyhedsbrev, vil din parkerings widget være tilgængelig i for dig. For at indsætte den skal du:

• Fra din "Hjem" skærm (den første side du ser, når du vækker din telefon), skal du gå til venstre (ved at sætte fingeren på skærmen og skubbe den (swipe) mod højre)
  • Her ser du alle de widgets du har på telefonen. Du vil kunne finde Saphe's parkerings widget et sted på denne liste, såfremt du har et Club Saphe medlemskab og modtagere Saphe's nyhedsmail
  • Hvis du går ned i bunden af denne liste har du mulighed for at redigere listen. På denne måde kan du fjerne, tilføje og arrangere widgets