Normalt når du sletter en app, kan der blive efterladt informationer fra app'en, som er tilgængelige igen, hvis app'en installeres igen senere. For at sikre at disse informationer også bliver fjernet, skal app'en fjernes på en lidt speciel måde.


Måden du skal gøre det på er sådan her:

  • Gå i Indstillinger
  • Vælg Generelt
  • Vælg iPhone Lagringsplads
  • Find Saphe Link
  • Tryk Slet app
  • Tryk Slet app igen
  • Til fordel kan du nu genstarte din telefon, vejledning til hvordan finder du her.
  • Åben App Store
  • Find og installer Saphe Link
  • Forbind nu din Saphe igen