Opsigelse af Saphe Premium abonnement

Hvis du ønsker at opsige dit Saphe Premium abonnement, skal du kontakte vores support på tlf. 42 90 33 11, eller henvende dig på mail, support@saphe.dk

Hvis du oplever du har oprettet et abonnement, men at du ikke kan forbinde til din Saphe, skal du tjekke om det er oprettet via Google Play Store eller Apple App Store. Hvis det er oprettet der igennem må du meget gerne ringe ind, så vi kan hjælpe med at opsige det samt oprette nyt gennem os i stedet.

Du tjekker det ved at gøre følgende:

Åbne Saphe Link App'en > Menu > Konto > "Rediger" > "Abonnement" > Se om der under "Dine abonnementer" er et aktivt hvor der står "Club Saphe Premium (App)".