Batteriet som sidder i en Saphe One og Saphe One+ er et knapcelle batteri af typen CR2450 3 volt.

Se videoguiden længere nede for at se hvordan man skifter batteri på en Saphe One og Saphe One+ eller gør følgende:

1. Tag låget af din Saphe One ved at tage fat med to fingre i siderne af knapperne
  2. Pres let ind mod siderne af knapperne og hiv låget væk fra bunden af Saphe alarmen
  3. Nu er der adgang til batteriet og dette skubbes ud
  4. Sæt et nyt batteri i din Saphe One og sæt låget på igen