Flyt abonnement fra en enhed til en anden

Det er muligt at flytte et Club Saphe Premium abonnement fra én Saphe-enhed til en anden.

Der kan være flere årsager til at flytte sit abonnement:

• Du har fået en ny Saphe, som kræver abonnement.
  • Du har flere Saphe-enheder, men bruger dem ikke samtidig og ønsker kun at bruge ét abonnement.

Sådan gør du:

1. Forbind til den enhed, som skal have abonnementet.
  2. Tryk på "Flyt abonnement"
  3. Hvis ikke du kan se knappen, er det enten fordi du ikke har et abonnement eller fordi du blot skal scrolle lidt ned.
  4. Herefter vil enheden have abonnementet tilknyttet og den fremgår under "Parrede enheder" i Saphe Link appen