Din Saphe Drive kan blive for varm og den kan blive for kold. Sker dette, vil der blive vist et ikon på skærmen. Dette ikon bliver stående indtil din Saphe Drive når en tilpas temperatur igen. Imens at ikonet vises, vil du stadig kunne få alarmer, men rammer temperaturen et kritisk punkt, bliver dette også forhindret, for at beskytte din Saphe Drive imod skade.Varme

Din Saphe Drive, kan nemt blive for varm, hvis den sidder i forruden af bilen og solen skinner. Den vil vise ikonet for "overophedning" ved temperaturer over 60°C. Sker dette ofte, og trafikalarmen sidder i forruden eller på instrumentbrættet, hvor solen rammer, kan du afhjælpe problemet lidt, ved at lade blæserne i forruden blæse med kold luft. Virker dette ikke, kan det være en god idé at flytte trafikalarmen til et sted med skygge, enten midlertidigt eller permanent. 

 

Er det et meget almindeligt problem, kan det være en fordel at anskaffe sig en mobilholder, der kan sidde i bilens udluftning, og så sætte sin Saphe Drive i den.


Kulde

Når din Saphe Drive under frysepunktet (0°C), vil den vise ikonet for "nedkølet", og ligesom ved varme, kan den stadig give lyde, men dette stopper hvis den når et kritisk punkt. Sørg for at varme din Saphe op, hvis den begynder at vise dette ikon. Sidder den i forruden i bilen, kan du bruge blæserne ved forruden, og ellers kan du flytte den midlertidigt eller permanent til et varmere sted - eventuelt ved at anskaffe en mobilholder, der kan sættes i udluftningen, og kan holde en Saphe Drive.