Når der ca. er én uges batteritid tilbage vil der på Saphe Drive skærmen vises et ikon af et batteri der næsten er tomt.

Når der så er 1 dags batteritid tilbage vil der på Saphe Drive skærmen vises et tomt batteri og så skal den til at lades op.

Du oplader din Saphe Drive ved at sætte den i en UBS oplader. Det kan både være fra en computer eller en almindelig USB oplader, som mange telefoner, tablets og andre elektriske aparater anvender. Du kan bruge det medfølgende kabel til at forbinde din Saphe Drive til USB opladeren, eller du kan bruge et hvilket som helst andet UBS til Micro USB kabel.

Når den er sat til opladning korrekt vil der være et ikon på Saphe Drive skærmen med et lyn i midten og når den er ladet helt op vil batteriet på Saphe Drive skærmen være helt fyldt ud og du kan tage den ud af opladeren og sætte den i bilen igen.

OBS!

Lader du din enhed op i bilen anbefaler vi at man først sætter opladeren i Saphe Drive efter bilen er startet.