Anvend Saphe Link bagved en firewall

Har du en telefon eller tablet med en firewall, så kan det være at du ikke kan forbinde til vores enheder eller at der ingen alarmer er i appen. Dette er der heldigvis en løsning på.

For at kunne anvende Saphe Link App'en bagved en firewall, skal der åbnes for følgende domæner/subdomæner.

saphe.com (162.159.135.42) port: 80, 443

gateway.saphe.com (35.233.90.217), port: 13377

auth-gateway.saphe.com (34.78.19.7), port: 443

club.saphe.com (104.199.96.159), port: 80, 443

Da IP-numre kan ændres uden forudgående varsel, anbefaler vi at man anvender domæner/subdomæner i stedet for IP-numre.