Tilføj eller ændre betalingsoplysninger for Saphe Premium

Du kan tilføje eller ændre dine betalingsoplysninger på følgende måde:

- Åben Saphe Link appen

- Tryk på "menu"

- Vælg "Konto"

- Vælg "Redigér" i øverste højre hjørne

- Du vil nu blive viderestillet til "club.saphe.com"

- Vælg "Abonnement"

- Scroll lidt ned og find dit abonnementet under "Dine abonnementer"

- Tryk på det lille tandhjul til højre for dit abonnement, og vælg "Ændre betalingsoplysninger"

- Vælg "Fortsæt" for at blive sendt videre til vores betalingsportal.

- Du kan nu enten sætte betalingen op med et betalingskort eller med mobilpay

- Hvis du har valgt betalingskort, skal dette verificeres med "MitId"

- Hvis du har valgt mobilpay, skal du åbne mobilpay appen og acceptere betalingsaftalen.

- Sæt et flueben ved "jeg har læst og accepteret abonnementsbetingelserne" og vælg "Gem"

Dine betalingsoplysninger er nu opdaterede.