Flyt abonnement fra en enhed til en anden

Det er muligt at flytte et Club Saphe Premium abonnement fra en Saphe enhed til en anden.

Der kan være flere årsager til at man vil flytte sit abonnement:

- Man har fået en ny Saphe som kræver abonnement

- Man har flere Saphe som kræver abonnement, men bruger dem ikke samtidig, og bruger derfor kun et abonnement

Det eneste der skal til, er at forbinde til den enhed, som skal have abonnementet. Når man gør dette, vil man blive bedt om at oprette eller flytte et abonnement.

Hvis ikke du kan se knappen, er det enten fordi at du ikke har et abonnement (Opret abonnement) eller fordi du blot skal scrolle lidt ned.

Tryk på "Flyt abonnement". Du vil nu komme tilbage til "Enheder".

I eksemplet har vi flyttet abonnementet fra en Saphe Drive Mini til en Saphe Drive Pro, derfor kan vi nu se Saphe Drive Pro'en under "Ukendte Enheder"

Her vil du kunne se den enhed, som du nu har knyttet abonnementet til under "Ukendte Enheder"/"Andre Enheder". Tryk på den igen og den vil nu forbinde.