Strækningskontrol

Som flere nok har set er der nu kommet strækningskontrol op på Storebæltsbroen, så folk nu skal være ekstra opmærksomme på deres hastighed når de kører på den godt 19 km lange strækning.

En strækningskontrol måler den gennemsnitlige hastighed man kører ved hjælp af kameraer ved start og slut punktet, og kan derudfra regne ud hvorvidt man har kørt for hurtigt eller ikke.

Hvis man nærmer sig et stykke med strækningskontrol vil ens Saphe give en alarm så man bliver gjort opmærksom på det, og hvis man har Saphe Premium vil man på Saphe'ens display, Android Auto, Apple CarPlay eller app'en på telefonen kunne se:

- Den tilladte hastighed henover strækningen

- Ens gennemsnitlige hastighed på strækningen

- Hvor langt der er tilbage af strækningen