Starterpack

Starterpacken er vores nyeste tiltag ift. opsætning af abonnement på Saphe Drive Pro.

Det fungerer således abonnementet allerede er forudindstillet på Saphe'en, hvilket betyder at så snart den opretter forbindelse med en telefon bliver kontoen derpå forbundet med et abonnement.

Godt 11 måneder efter abonnementet er gået aktivt, vil du få en mail på om du vil fortsætte abonnementet, og hvordan det vil fungere ift. betalingsoplysninger.

*Det er meget vigtigt at den første telefon der forbinder til Saphe'en, er den der skal stå for abonnementet, da det ikke kan flyttes efter det først er gået aktivt.