Der følger 1x klæbepude og 2x holdere med til din Saphe Drive Pro. Holderne er vinklet henholdsvis 60° og 80°.

• Vælg den holder der passer til dit behov
  • Rengør overfladen hvor du vil sætte din Saphe Drive Pro
  • Fjern plastikfilmen fra tapen og sæt den på holderen
  • Sæt derefter holderen, der hvor du ønsker at din Saphe Drive Pro skal sidde
  • Sæt nu din Saphe Drive Pro på holderen

Du tænder og slukker din Saphe Drive Pro ved at holde inde på den røde knap i 3 sekunder. Når du slukker den, vil du blive bedt om at bekræfte handlingen. Trykker du på blå knap slukker du enheden, trykker du på rød annullere du handlingen og enheden vil forblive tændt.