Monter, sluk og tænd en Saphe Drive Mini

Når du modtager din Saphe Drive Mini, medfølger der to holdere og en klæbepude. En holder har en 60° hældning og den anden har en 80° hældning.

1. Montering af holder:
    • Sæt klæbepuden på bunden af den holder, du ønsker at bruge.
    • Tør overfladen af, hvor du vil placere holderen, så der ikke er støv eller fedt, der kan forhindre klæbepuden i at sidde fast.
    • Placer holderen der, hvor du ønsker at placere din Saphe Drive Mini, og monter derefter enheden i holderen.

Kontroller, at din Saphe Drive Mini er tændt og aktiv

Normalt behøver du ikke at slukke, tænde eller genstarte din Saphe Drive Mini, men det kan være nyttigt at vide, hvordan.

1. Tjek om den er tændt:
    • Bevæg enheden eller giv to korte tryk på skærmen. Skærmen vil tænde, hvis enheden er aktiv.

Sluk/Tænd

Tænd enheden:

• Hold den røde knap inde i ca. 3 sekunder, indtil der står "Drive Mini" på skærmen med et Bluetooth-ikon.

Sluk enheden:

• Hold den røde knap inde i ca. 5 sekunder, indtil der vises et "power"-ikon på skærmen med et flueben til højre og et kryds til venstre.
  • Tryk på højre knap (fluebenet) for at slukke din Saphe Drive Mini.

Genstart af Saphe Drive Mini

I nogle tilfælde kan det hjælpe at genstarte enheden for at få et nyt signal. Dette gør du ved at holde den røde knap inde i ca. 15 sekunder, indtil skærmen kort bliver sort og derefter viser Bluetooth-symbolet igen.