Både på iPhone og Android telefoner bliver app'en som regel automatisk opdateret, medmindre man har indstillet telefonen til at skulle have tilladelse til det.

Når Saphe lancerer en ny opdatering, bliver den normalt først sendt til en procentdel af brugerne, i tilfældet af at der skulle opstå komplikationer, som ikke er blevet opdaget under testen. På iPhones er det muligt at hente nyeste opdatering ved at finde app'en i App Store (https://apps.apple.com/dk/app/saphe-link/id1037858479?l=da) og hente nyeste opdatering, selv når opdateringen ikke er sendt til all brugere endnu. På Android er man nødsaget til at vente, til at Play Butik giver én en notifikation om, at der er en opdatering klar til Saphe Link app'en.

Hvis du er i tvivl om du har den nyeste opdatering, kan du her tjekke, om der ligger en opdatering - tryk på et af de to links i artiklen ud for det system (Android/iOS) du bruger på din telefon: Download og installation af Saphe Link app'en.