Last ned og installer appen

For å koble Saphe-trafikkalarmen til mobiltelefonen din, må du først laste ned og installere Saphe Link-appen. Trykk på ikonet for å gå til Google Play (for Android-telefoner) eller App Store (for iPhone).

Når Saphe Link-appen er lastet ned og installert på telefonen din, åpner du appen. Ved første oppstart vil du bli stilt noen spørsmål, blant annet om du vil tillate at appen innhenter posisjonen din. Dette er nødvendig for at Saphe Link skal kunne vise deg relevante varsler. Når du har svart på spørsmålene og gitt de nødvendige tillatelsene, blir du spurt om du ønsker å koble/parre Saphe-trafikkalarmen din med appen. Hvis du har trafikkalarmen i nærheten, kan du trykke «ja» og starte tilkoblingen.

iPhone

Android