Når din Saphe Drive skal lades op, vises et lille batteri-ikon i øverste højre hjørne. Dette ikon fortæller dig, at din Saphe Drive snart har brug for en opladning.

Du oplader din Saphe Drive ved at sætte den i en UBS oplader. Det kan både være fra en computer eller en almindelig USB oplader, som mange telefoner, tablets og andre elektriske aparater anvender.

Du kan bruge det medfølgende kabel til at forbinde trafikalarmen til USB opladeren, eller du kan bruge et hvilket som helst andet UBS til Micro USB kabel.