Hvis din Saphe Drive ikke vil forbinde til din telefon, bliver ved med at vise det samme billede, er blevet for høj eller lav i lyden, eller bare ikke virker helt efter hensigten, kan det nogle gange være en fordel at genstarte den.

En Saphe Drive genstartes ved at du holder inde på midter-knappen i 12 sekunder. Du skal fortsætte med at holde inde på knappen, når du ser "sluk-skærmen". Når du har holdt knappen inde i 12 sekunder, går skærmen ud kortvarigt og bliver tændt igen, og du vil se "saphe drive" logoet på skærmen.