For at forbinde din Saphe trafikalarm til din mobiltelefon, skal du først downloade og installere Saphe Link app'en.

På iPhone: https://apps.apple.com/dk/app/saphe-link/id1037858479?l=da

På Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=my.saphelink

Når app'en er hentet og installeret på din telefon, skal du åbne app'en. Du vil få nogle spørgsmål i forbindelse med første opstart af app'en om f.eks. du vil tillade at app'en indhenter din placering, hvilket er nødvendigt for at den ved hvilke alarmer der er relevante for dig. Når du har svaret spørgsmålene og givet app'en de tilladelser den har bedt om, bliver du spurgt om du vil forbinde din Saphe trafikalarm til app'en. Hvis du har din trafikalarm i nærheden, kan du trykke ja og begynde at forbinde til den.

Forbind til en:

• Saphe Drive
  • Saphe One
  • Saphe MC