Det er normalt ikke nødvendigt hverken at slukke, tænde, eller genstarte en Saphe Drive, men somme tider er det rart at kunne alligevel.

Sluk/tænd

Du tænder en Saphe Drive ved at holde inde på midterknappen i ca. 3 sekunder. Du slukker den ved at holde inde på midterknappen i ca. 5 sekunder, indtil at der kommer en skærm med et "power"-ikon, et flueben til venstre og kryds til højre. Tryk på venstre knap (fluebenet) for at slukke din Saphe Drive.

Genstart

Du kan også genstarte en Saphe Drive, hvilket kan være brugbart, hvis skærmen fryser fast på et billede, den ikke vil forbinde til telefonen eller der er andre problemer, som kan løses ved at genopfriske enheden - Sådan genstarter du en Saphe Drive.