Der kan være flere grunde til at skærmen fryser på en Saphe Drive. Basalt sker der det, at trafikalarmen er blevet ude af stand til at genopfriske skærmen, og derfor ses det samme billede på den konstant. Det kan også ske under en firmware opdatering af trafikalarmen, hvor skærmen viser en stor nedadgående pil og en kasse under pilen, ses dette billede konstant er det fordi, at installeringen af firmwaren ikke er gennemført - i så fald kan du finde en løsning her: Opdatering af firmwaren fejler

I mange tilfælde betyder en frosset skærm at trafikalarmen er helt færdig, og man skal i så fald kontakte Saphe support. Inden man gør det, kan man dog lige prøve et par ting, for at få trafikalarmen til at genopfriske skærmen.

1. Sæt din Saphe Drive til opladning i 10 minutter
  2. Genstart din Saphe Drive ved at holde inde på midterknappen i ca. 12 sekunder, indtil at skærmen slukker og der står "saphe drive" på skærmen.

Hvis ikke dette kan lade sig gøre efter en kort opladning, så skal du kontakte support.