Min Saphe Drive viser et temperatur ikon

Din Saphe Drive kan blive for varm, og den kan blive for kold. Sker dette, vil der blive vist et ikon på skærmen. Dette ikon bliver stående, indtil din Saphe Drive når en acceptabel temperatur igen. Imens at ikonet vises, vil du stadig kunne få alarmer, men rammer temperaturen et kritisk punkt (under -10 °C eller over 70 °C), bliver dette også forhindret, for at beskytte din Saphe Drive imod skade.

Hvis din Saphe Drive bliver for varm (over 60 °C) eller kold (under 0 °C), kan du starte blæseren for enten at køle den ned eller varme den op. En mere permanent løsning er at sætte din Saphe Drive i eller ved ventilationen i bilen, du kan gøre dette nemt med en ventilationsholder fra Saphe, eller en mobilholder til ventilationen.

Du kan bestille en Saphe Ventilationsholder her.